Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 0.0
    total
Començo aquest apartat a mode de prova i espero poder complir les expectatives  dels subscriptors. Amb la vostra subscripció m'ajudareu a difondre la importància dels voltors en l'ecosistema i de la recuperació de l'equilibri de la natura. Poder costejar la despesa sobre una futura exposició centrada en els voltors i amb imatges en blanc i negre que estic preparant,i a banda també la possibilitat de més endavant,  poder millorar el meu equip i el meu vehicle per tal de poder arribar més lluny i així seguir apropant-vos la natura amb les meves fotografies. Per veure-les visiteu la galeria que tinc a #500px (500px.com/davidmsfoto) i a Instagram (@davidmsfoto).
Salut i gràcies
M'agrada la natura
Amb aquesta donació m'ajudeu a seguir treballant per la conservació de la natura, tant a nivell professional i fotogràfic, com personal. Podreu fer les consultes privades sobre natura, fotografia i conservació que ajudin a respondre els vostres dubtes i us aniré informant de les activitats i sortides de fotografia i natura.

2,00 € mensuals
Sóc un Nature-Lover
Els Nature-lover's sou gent compromesa, i aixó m'encanta, amb aquesta subscripció podreu acompanyar-me en una de les meves sortides anuals a descobrir la natura i amb sort la fauna pirinenca us interessi la fotografia o no. Podrem conversar de natura i passar un agradable matí en llocs fantàstics. Per nadal rebreu una fotografia de natura de 30X40 aproximadament.
15,00 € mensuals
M'apassiona la natura
Si us apassiona la natura, ho entenc, a mi també, si us subscriviu em podreu acompanyar a almenys dues sortides anuals una de matinal, amb un bon esmorzar de muntanya inclòs i una de dia sencer amb dinar inclòs i taller de revel.lat digital a la tarda amb Lightroom, rebreu una fotografia de natura d'uns 30X40 aproximadament per Nadal i un calendari amb 12 fotografies de natura. Una de les sortides serà expressament fotogràfica per gaudir de la fotografia i la natura.
25,00 € mensuals
La natura que em va parir.
A mi també em passa, sóc part de la natura, ho sé, la natura és la meva mare i la vostra, si us subscriviu em podreu acompanyar a almenys dues sortides anuals una de matinal, amb un bon esmorzar de muntanya inclòs i una de dia sencer amb dinar inclòs i taller de revel.lat digital a la tarda amb Lightroom, i l'altra de les sortides serà expressament fotogràfica per gaudir de la fotografia i la natura, una fotografia de natura d'uns 30X40 aproximadament per Nadal i un calendari amb 12 fotografies de natura. I una menjadora per ocells amb una bossa de menjar per ajudar als moixons a passar l'hivern i gaudir de la natura a casa.
50,00 € mensuals
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat