Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 16.93
    total
Començo aquest apartat a mode de prova i espero poder complir les expectatives  dels subscriptors. Amb la vostra subscripció m'ajudareu a difondre la importància dels voltors en l'ecosistema i de la recuperació de l'equilibri de la natura. Poder costejar la despesa sobre una futura exposició centrada en els voltors i amb imatges en blanc i negre que estic preparant,i a banda també la possibilitat de més endavant,  poder millorar el meu equip i el meu vehicle per tal de poder arribar més lluny i així seguir apropant-vos la natura amb les meves fotografies. Per veure-les visiteu la galeria que tinc a #500px (500px.com/davidmsfoto) i a Instagram (@davidmsfoto).
Salut i gràcies
M'encanta la Natura i la Fotografia
Si t'agrada la natura, també la pots gaudir des de casa amb les imatges que aniré penjant, ja que rebràs cada setmana una de les imatges penjades aquí o a Instagram @davidmsfoto en màxima resolució per que les pugis imprimir, descarregar o col·locar-les de fons de pantalla. Copyright reservat a l'autor, és a dir si la comparteixes a la xarxa hauràs de mencionar l'autoria.
T'animes!
3,00 € mensuals
Nature Lover
T'agrada la natura i en vols gaudir a part de veure-la en imatges, amb aquest nivell de subscripció podràs rebre cada mes una imatge en màxima resolució per utilitzar com vulguis, els drets estan reservats, així que si la volguessis fer servir a les xarxes hauràs de mencionar l'autoria. Però també la podràs gaudir presencialment ja que un cop l'any t'acompanyaré durant un matí per conèixer la natura que envolta Alinyà, flors, arbres, fauna etc...i sobretot pau i aire pur!
Anem!
6,00 € mensuals
Fotografia i natura.
T'agrada la fotografia i la natura i de tant en tant surts a fer fotos i passejar. Subscriu-te i t'ajudaré a aconseguir aquelles imatges que persegueixes anivell de llums i composició, podràs rebre assessorament via mail un cop per setmana, dubtes tècnics, publicació a les xarxes galeries i revelat digial. També podreu venir a una sortida fotogràfica de natura, on us faré de guia per materialitzar aquest aprenentatge rebut i resoldre els vostres dubtes sobre el terreny.

10,00 € mensuals
Family Nature
Atenció famílies, perquè això és el que busqueu, natura a dojo, si us subscriviu podreu gaudir d'una imatge mensual de les que publico a Instagram @davidmsfoto, o aquí, per poder imprimir al màxim tamany, també rebreu una agenda de naturalista per cada un dels vostres fills per apuntar tot el que veieu en les sortides, i una fantàstica  ploma de voltor per que gaudiu i experimenteu, veureu la seva estructura, i el seu gran tamany! i tindreu accés exclusiu a un vídeo setmanal on parlaré de Natura, de les seves curiositats i característiques per aprendre a estimar-la una mica més..
Vinga !

12,00 € mensuals
Fotógraf, i naturalista
T'apassiona la natura i la fotografia i et vols apropar?! Et convido a gaudir de dues activitats de natura a la Muntanya d'Alinyà on descobrirem els seus racons més amagats i la seva fauna més autèntica, en aquestes excursions anirem a peu i buscarem els millors escenaris per aconseguir les millors imatges de natura i gaudirem també de la fauna autòctona, durant les excursions a més us ajudaré a configurar millor els paràmetres de la càmera per unes imatges més espectaculars.


30,00 € mensuals
Safari fotogràfic
Aquesta subscripció és per assistir un cop l'any a una excursió del tipus safari on jo seré el vostre guia, i també per rebre assessorament sobre fauna, comportament, hàbitat i costums, així com consells per fotografiar fauna salvatge. Accés a vídeos sobre edició  d'imatges i fotografia de fauna.
L'activitat de safari es realitzarà al Prepirineu, que per raons d'afluència haurà de ser entre setmana, la activitat inclou l'esmorzar i el dinar i es desenvoluparà a peu, la durada serà entre 6 i 8 hores i ens permetrà apropar-nos a llocs on habiten espècies com els isards, també tindrem la possibilitat de veure altres mamífers com cabirols, guineus, etc.. i conèixer la fauna forestal de l'alta muntanya tot gaudint d'uns paisatges increïbles i de la fotografia.
A és i com a novetat exclusiva podreu gaudir d'una sessió en un aguait fotogràfic de carronyaires, aquesta activitat es durà a terme a la Muntanya d'Alinyà, la seva durada és de quatre hores i gaudireu d'un espectacle únic en una insta·lació de luxe, inclou el transport.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual