Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 16.93
    total

Retorn

Reprenem de nou el fil..
Bon Sant Jordi a tothom, avui és un dia de celebració i festivitat. Jo el voldria aprofitar per reprendre de nou aquest projecte, desprès de deixar-lo en pausa per l'excés de feina. Ara que ens trobem enmig d'aquest desastre el meu temps lliure augmenta i de moment donarem suport al projecte activant de nou les publicacions i potser amb noves idees que poc a poc aniré treballant.
Espero que la pausa jo na hagi perjudicat a ningú i si es així demano disculpes. És un moment d'unió,solidaritat i civisme així que mentre el temps m'ho permeti seguirem aquí de nou, una abraçada.
Per començar us deixo la imatge d'una de les bèsties més potents que té la natura, i que justament és capaç d'evitar la propagació de bacteris i virus, si més no els que intervenen en la descomposició d'un cadàver, per als altres qui ho sap.
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat