Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 16.93
    total

Arriba l'hivern i la neu.

Amb l'arribada del cru hivern els petits moixons urbans tenen dificultats per trobar aliment, nosaltres els podem ajudar posant menjadores als nostres balcons.
Mallerengues, pinsans, pardals, caderneres o lluers son alguns dels ocells als que podem ajudar si posem una menjadora al nostre balcó, pot semblar artificial però també molts cops a les ciutats els forcem a quedar-se amb la creació de grans parcs o zones verdes. Per això ajudant-los els mesos de més fred afavorim la seva continuïtat i a més en gaudim d'ells mentre venen a menjar, fins i tot podem crear petits escenaris i fer-hi alguna foto. Si teniu nens s'ho passaran pipa.
Si esteu interessats en aquest tipus de producte us podeu adreçar a Aubèrria, una botiga especialitzada a la Seu d'Urgell i que us enviarà el producte a casa. 
En aquesta imatge de l'hivern passat vaig fotografiar un lluer al balcó mentre em preparava per esmorzar, la branca de ginebró sec, estava agafada a la barana amb brides de plàstic i allà es paraven abans de anar a la menjadora