Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 16.93
    total

Introduction

Em dic David Manzanera i fotògraf i tècnic en gestió d'un espai natural privat.
M'apassiona la natura i m'entristeix el poc que s'hi fa per conservar-la i per donar a conèixer els seus valors i la seva importància vital. L'ésser humà és part de la natura i cal que actuem responsablement i conscientment com a part d'un tot i no aliens al que li fem. Ens estem carregant el planeta i el primer pas es actuar localment, i cuidar el nostre entorn més proper.
Amb la fotografia intento acostar la natura als qui no la tenen tan a prop. 
En aquesta pàgina podreu trobar articles sobre natura i fotografia, però si us subscriviu podreu rebre informació i vídeos exclusius,  així com fotografies de fauna per poder imprimir a màxima resolució, regals i la possibilitat que us faci de guia ja sigui en el vessant natural i descobrint la fauna com a nivell fotogràfic per gaudir de la natura i fotografiar-la amb garantia. Cada nivell de subscripció és diferent i està fet a la teva mida i a la teva butxaca.

Posts

Sorry, we couldn't load the results.