Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Davidmsfoto

Fotografia i conservació de la Natura

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 16.93
    total

La Natura d'Alinyà

La Natura d'Alinyà

Aquest vídeo encara s'està processant
Un petit vídeo per conèixer una mica la fauna i la natura a Alinyà
Com haureu pogut veure formo part de l'equip gestor de la Muntanya d'Alinyà, allà, sobre el terreny, això vol dir que fins el confinament el contacte amb la natura era diari. Això em dona la possibilitat de fotografiar la natura cada dia, les imatges no volen ser postals ni cromos sense més, sinó que intento mostrar l'entorn i les espècies interactuant, per això a les xarxes en veureu de molt millors, però al cap i a la fí el que m'interessa és que també enteneu una mica més la natura i el seu eficaç funcionament.
Una de les feines que més ens agrada és la de la gestió de la biodiversitat per mitjà dels censos de fauna, que és també part del treball de conservació que fa la Fundació en aquest espai, però al ser un espai molt gran 5.352 Ha les despeses de gestió i manteniment també son grans, per això una manera d'ajudar a cobrir les despeses és amb les activitats de natura que hi desenvolupem allà, la dels voltors, és l'estrella, i la Liz ho sap molt bé ;-), però en fem altres d'observació descoberta i fotografia.
Un cop passi la pandèmia caldrà reactivar el turisme, i no hi confio gaire en cap mesura feta des del nostre govern ni del d'Espanya, així que un dels objectius de reprendre la pàgina és també donar a conèixer aquest fantàstic espai, la seva fauna, la biodiversitat i sobre tot la seva pau, Serà el moment doncs de redescobrir el nostre país, ajudar al productor local i recolzar al sector turístic, al nostre, que potser ara, si fem un anàlisi amb una mica de perspectiva podrem veure que tot és un cercle i que hi ha poques feines que no estiguin interrelacionades, tots ens depenem, i més val que ara comencem a prendre més consciència de país i veïnatge i tirem endavant per nosaltres mateixos.
Així que desprès de tot us deixo un primer vídeo per que coneugueu una mica aquest espai i la seva fauna.
Espero que us agradi